zondag 14 maart 2010

Zo zijn wij niet getrouwd - zingt Bennie!

Hitzanger Bennie heeft Radio Jumbo weer een mooie voorjaarshit gebracht en opgenomen in onze geheime studio.. Deze al weer enige tijd gescheidene rasartiest spreidt in deze nieuwe lovesingle zijn ideen voor een geslaagde echtverbinding uit een. De immer jeugdige Bennie maakt een goede indruk met zijn nieuwe coup soleil die kundig is gezet door Bob Dilling, een ander raspaardje uit de JUMBOartiestenstal en sterrenbegeleider.

4 opmerkingen:

 1. Bennie is ons 100% overtuigde inziens toch de rasartiest die waarmaakt dat je italiaans kunt zingen maar toch verstaanbaar bent voor de gewone man in de straat. Geen mooipraterij maar het leven zoals het dagelijks op je afkomt. Ook tere delen als het huwelijk en de redens daarachter gaat hij niet uit de weg. Nabij het echte leven en toch charmant is Bennie met tekst en gebaar. Bravo! Bennie! Of zoals wij het met de Italianen graag zeggen... Olé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kapperswerk van Bob Dilling is zoals vanouds weer helemaal té geil te gék te lekker en strak. Daar kan Gordon nog een puntje aan pijpen. Door de gelikte blondering wordt het jeugdige van Bengeltje Bennie benadrukt en zijn afkomst, Oosterparkwijk, niet verloochend. Geniaal. Dilling smeedt met veel gevoel voor drama de coiffure van de jonge Volksheld op zoek naar zijn eigen identiteit. Rest ons de vraag wanneer Bennie uit de kast komt, want al dat geschmier over het hetero huwelijk, daar trappen wij niet in.
  Bennie doe je deurtje open, wij willen erin!!!!
  Namens
  COC dartclub de Roos in het midden, Jeen Pels, secretaris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bennie heeft meer in zijn mars dan het zo op het eerste oor te bezien valt en zoeven hoorde ik Elias Stuits (trio Gay Moll) zeggen dat hij Bennie wel eens face to face zangles wil geven om te zien wat er nog meer uit te halen valt...!
  Eelco Draver
  4e stuurmens COC Vlaggenschip de Bruine Ster

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bennie is booming! Eindelijk eens iemand die onze wensen verwoord. Zo'n man wil ik wel!

  Maar wat geeft hij ons nou voor Moederdag? Het is niet te horen. Is het een beste beurt, of: iets wat lekker geurt?
  Gaarne uitsluitsel ivm meezingen.

  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen