donderdag 18 maart 2010

Trio Gay Moll met Le Printemps!

Het vermaardde trio Gay-Moll nam in de Jumbo-studio's een voorjaarshit van jewelste op de vidio. Met de titel Le Printemps. Ze zijn echt een ontdekking zonder weerga in het circuit. Je proeft de lente in hun goede melodie en zang.
Met Herbert Wanker op Bas en tamboerein (bekend van Funk en Fernsehen) en Elias Stuit sop Zang en Eddy Mook op zijn fluit. Ze brengen atmosfeer en plezier bij hun publiek vanwege hun uitbeelding van de gevoelens van een elk. Beleefd aanbevolen door de JUMBOstal!

3 opmerkingen:

 1. Het duo Gay Moll slaat helaas de spijker mis in de zo succesvolle radio jumbo stal met rasartiesten als Bennie en Bob Dilling deze heren denken dat ze heel wat zijn terwijl echte talenten zoals Gitte en Melinda ondanks hun stijgende ster zo gewoon onderons zijn gebleven. Waarom moet het in het engels en het spaans heren van Gay Mol, wilt u zonodig laten zien dat u naar school bent geweest? Onze moedertaal is altijd nog het naarst aan het hart en al die buitenlandse falderie is er alleen maar aan de oren bijgesleept om de gewone man de loef mee uit te steken.
  Radio jumbo; keer weerom van dit pad want uw luisteraars lopen zienderogen weg. Maakt u gerust van het vermaardde trio het verwaande trio. En volgens ons is die grote een dikke homo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trio Gay-Moll laat ons zien dat die COC-mentaliteit nog niet geheel verdwenen is.

  Bert Abbinge, Emmen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom slaat die ene homo zo kloterig zachtjes op le tambourin?
  Bah. Dat irriteert vreselijk.

  BeantwoordenVerwijderen