donderdag 22 april 2010

Ik ben jouw Vulkaan!

Ook moderne muziekstijl vindt bij Radio Jumbo een gretige aftrek. Zoals nu weer de nieuwste zomerhit van zanger Beauwulf: Ik ben jouw Vulkaan, over de vernietegende kracht van de natuur en hier met namen de Vulkaan! Achter de artistennaam Beyowulf gaat de zanger schuil Bert de Wolf uit Angelslo. Hard op weg een genomeerd artist te worden in de JUMBO-stal met piekfijne kijkcijfers!

5 opmerkingen:

 1. Brillen beslaan gewoon. Wist niet dat dit bestaat bij ons in Angelslo. Schrikbarend. Het komt allemaal nu toch wel heel erg dichtbij. Enzo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beowulf RULES!!!
  dat wilde ik altijd al eens zeggen. Dat iemand RULES... GELUKT... Lekker voor me, voel het maar...
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beseft u wel dat er heel veel ellende is in de wereld? Dat je overal wel lollig over kunt gaan doen, maar dat heel veel mensen het HELEMAAL niet zo gemakkelijk hebben in deze barre tijden. Wij -mijn man en ik- bijvoorbeeld, bivakkeren al dagen lang op Eelde, omdat wij simpelweg onze sungalow op Gran Canaria NIET KUNNEN BEREIKEN! Maakt u daar maar eens een lied over. En net nu het luchtruim weer vrij is gegeven, is de wind gedraaid en ja, wij hadden een returnticket geboekt bij Iceland Air met tussenstop in Reykjavik. Kunnen we weer niet weg. Dat is nog eens ellende. En ondertussen zitten wij in zak en as op Eelde. Ja, nu zingt u vast wel een toontje lager.
  Er is veel verdriet in de wereld meneer Wulff. Soms dichterbij dan je denkt, Een vleugje mededogen zou u dan ook niet misstaan!

  Met groet vanaf Eelde,


  Geert en Zwanhilde Beukema

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigen schuld, Beukema! Beetje co2 in de lucht te ejaculeren!
  Beowulf

  BeantwoordenVerwijderen