woensdag 24 februari 2010

De Onbekende Accordeonist

De vermaarde chansonier en topaccordeonist Ludo de Waard vertolkt speciaal voor uw Radio Jumbo zijn ontroerende superhit: L'inconu, over een vreemdeling uit een ver land door wie zijn goede spel hij enthousiast werd om deze song te schrijven, te spelen en te zingen!
De voormalige accordeondocent Ludo de Waard uit Dwingeloo speelt veel op festivals waar u hem zeker kunt gaan bewonderen want dat wil niemand missen. Maar nu al hier op Radio Jumbo! Beleefd ook aanbevelend zijn album le Pays Bas.

2 opmerkingen:

  1. Ludo de Waard heeft hier de goede toets geraakt als het gaat om de vreemdeling in den vreemde die hier volgens wilders niets te zoeken heeft maar het om zijn moverende redenen toch steeds weer doet! Het begrip voor de eenzaamheid van de kleine man met de lach en de traan heeft bij ons een treurig akkoord aangeslagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En als je goed kijkt, zie je ook de reclame voor Radio Jumbo op de stangen van de supermarktkarren achter de Onbekende Accordeonist! Dat noem ik nog eens twee vliegen in 1 winkelnering!

    BeantwoordenVerwijderen