vrijdag 18 december 2009

Malaria uit de Wereld met Radio JUMBOBent u er ook op tegen Malaria? Radio JUMBO wel. Wij drinken een week niet en zijn contstant in de eter. Voor de goede ZAAK en ook wegens arbeidsongeschiktheid. Zo doe je toch nog wat goeds tegen Malaria, volksziekte.
Stort met ruime mate op giro nummer 666 van de geheime zender en piraat radio JUMBO. Wij zorgen dat het niet in de havens ligt te rotten zoals doorgaands wel gebeurd met het graan. Maar kopen er goede spullen voor en water putten. Hier kan de Biel Geelen nog een punt aan zuigen. De hele hitmachine draait op volle toeren dankzij de Malaria! Geeft met gulle hand van de kerstbones en ook kerstpaketten hartelijk welkom.

Beleefd aanbevelend: Radio JUMBO! (Ook namens Annie & Henk en cowboy Hank & de Apachen en Bob Dilling en Johanna Baas, kortom de hele kerststal)

2 opmerkingen:

  1. kunt u ook een naaimaschine kopen voor mij moeder in Senegal een eigen mini krediet wil opzetten zodat zij onstandelijk is door eigen kleding te maak... Met danke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier nog oude Pfaff in schuur. Is met van zo'n trapding. Maar wel jij zelf komen halen. Zeer goed voor kleding te maak! Niks mis mee.

    BeantwoordenVerwijderen