woensdag 2 december 2009

Annie & Henk op Radio Jumbo

Ja hoor, een plaatje van Annie van Annie en Henk. Ach wat een leuk printje. Klik maar even door voor wat luisterplezier van deze hitmachiene die met hun setje garant staan voor dansplezier geheten: De Naald in De Groef. Het is misschien geen carnaval en alles, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt de polonaise ook overal doen en altijd. Stel je maar even voor dat Annie en Henk voorop lopen. Het is een vrolijke stelletje! Vooral Henk.

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar de scrabeuze reactie van Schrieverij. Kunt u deze weer terug plaatsen, Radio Jumbo?
  Mijn complimenten voor de naald in de groef. Vooral de septiem in het slotakkoord bekoorde mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat radio Jumbo nog maar veel kwalitatieve muziek mag plaatsen op de plek waar het hoort te weten de ether waar de vrije gedachte van rechtenuiting geen ruimte krijgt van de hooge heren in de den haag.
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe komt dat schaamhaar op die plaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Marjan, dat septiem is diep over nagedacht overeenkomstig de diepfielesoviese levenshouding van Annie en Henk van de Carnevalsvereeneging Doods Til.

  Lydia meid, je hemmen het helemaal begrepen. Ook van de generatie punk zeker. Wij van Radio JUMBO stellen het ook erg op prijs dat je er bent en mag wezen.

  Coen: het schaamhaar is van de onzedelike hond afkomstig, te weten de Drentse Patrijs in het washok in de schuur op de heide die sodemieters in de rui is in je eigen dirty mind die een joy forever is olijke rakker jongen.

  BeantwoordenVerwijderen