donderdag 29 april 2010

Beukema, aangenaam, Beukema!

Wederom komt eens weer de jeugd aan het bod en de trekken op Radio Jumbo. Dit wegens de rappers-oorlog tussen Fedde Beukema uit Wolvega en Beowulf uit Angelslo. Door weinig bezigheden anderszins keren zij zich tegen elkaar in die wereld gaat dat nou eenmaal zo.
Eerst zei Beukema: Een vulkaan verdient nog geen respect, als hij 2,3, druppels lava lekt.
Toen Beowulf er over heen met: Jij bent geen Tsunami, want je ballen zijn van Bami.
Dus de politie erbij en alles. En messen, maar was het een schilmesje, dus klein.
Wegens de Vrije Mening van Waarheidsuiting van Jumbo die hoog in het vaandel is, onthouden wij het niet of niemand! Wie is de Beste? Dat die mogen winnen!

donderdag 22 april 2010

Ik ben jouw Vulkaan!

Ook moderne muziekstijl vindt bij Radio Jumbo een gretige aftrek. Zoals nu weer de nieuwste zomerhit van zanger Beauwulf: Ik ben jouw Vulkaan, over de vernietegende kracht van de natuur en hier met namen de Vulkaan! Achter de artistennaam Beyowulf gaat de zanger schuil Bert de Wolf uit Angelslo. Hard op weg een genomeerd artist te worden in de JUMBO-stal met piekfijne kijkcijfers!

donderdag 8 april 2010

Shirley Bijleveld - Paardemeisje...

Tynaarlo heeft wel meerdere goede artisten voortgebracht, maar niet zo als Shirley! Deze countryzangeres maakt over al de goede sier met haar stem en nummers die ze schrijft. Wij tonen uw een opname uit de Malaise Televisie waar zij was voor een tournee met een cruiseschip. Zij is een peerdemeisje! Welkom in de JUMBO-ariestenstal Shirley!
Styling: Monalisa (voor alle artisten met naam)