zaterdag 27 maart 2010

Bloemen zijn voor zieken, net als fruit

Donny D. heeft weer een prachtig liefdeslied gemaakt voor zijn dood. Nu gaat het over dat hij verlaten is en eenzaam voelt. Deze tragische artiest ging het bij leven al niet helemaal voor de wind, maar danken wij aan hem wel een prachtig repetoire.
Tevens afkomstig van de niet meer verkrijgbare langspeelplaat Moonlight with Donny D.
Jammer dat hij zijn succes niet meer heeft mogen meemaken.

zaterdag 20 maart 2010

Radio Jumbo Ringtoon

Wordt u wel eens opgebeld? Laat dan nu de telefoon overgaan met de radiojumboringtoontune! U doet uzelf een ploezier en ook u huisgenoten.
Maak es van u leven een feest! Radio JUmbo is er ook voor u.
Gratis downloaden, voor niks gaat de zon op!

donderdag 18 maart 2010

Trio Gay Moll met Le Printemps!

Het vermaardde trio Gay-Moll nam in de Jumbo-studio's een voorjaarshit van jewelste op de vidio. Met de titel Le Printemps. Ze zijn echt een ontdekking zonder weerga in het circuit. Je proeft de lente in hun goede melodie en zang.
Met Herbert Wanker op Bas en tamboerein (bekend van Funk en Fernsehen) en Elias Stuit sop Zang en Eddy Mook op zijn fluit. Ze brengen atmosfeer en plezier bij hun publiek vanwege hun uitbeelding van de gevoelens van een elk. Beleefd aanbevolen door de JUMBOstal!

zondag 14 maart 2010

Zo zijn wij niet getrouwd - zingt Bennie!

Hitzanger Bennie heeft Radio Jumbo weer een mooie voorjaarshit gebracht en opgenomen in onze geheime studio.. Deze al weer enige tijd gescheidene rasartiest spreidt in deze nieuwe lovesingle zijn ideen voor een geslaagde echtverbinding uit een. De immer jeugdige Bennie maakt een goede indruk met zijn nieuwe coup soleil die kundig is gezet door Bob Dilling, een ander raspaardje uit de JUMBOartiestenstal en sterrenbegeleider.

vrijdag 5 maart 2010

Radio Jumbo - Ganz Nah Bei Dir!

Gitte is de artiestennaam van de bekende zangeres Gerda Nijlunsing uit Valthermond die nu haar heil gaat zoeken bij de Oosterburen te weten Duitsland voor een toernee langs grote zalen met de hitsingle en dito song Ganz Nah Bei Dir.
Radio Jumbo, de enige inbreker die wat brengt inplaats van wat wegneemt, wenst haar viele Erfolgen! Haar langspeler met de treffende titel: Kommen und Gehen, is te verkrijgen bij de betere platenzaak of via het geheime telefoonnummer 06 41542938.