woensdag 24 februari 2010

De Onbekende Accordeonist

De vermaarde chansonier en topaccordeonist Ludo de Waard vertolkt speciaal voor uw Radio Jumbo zijn ontroerende superhit: L'inconu, over een vreemdeling uit een ver land door wie zijn goede spel hij enthousiast werd om deze song te schrijven, te spelen en te zingen!
De voormalige accordeondocent Ludo de Waard uit Dwingeloo speelt veel op festivals waar u hem zeker kunt gaan bewonderen want dat wil niemand missen. Maar nu al hier op Radio Jumbo! Beleefd ook aanbevelend zijn album le Pays Bas.

dinsdag 16 februari 2010

Voornaam Liedje van Gertie Dupré

Studio 4b van ons geheime zender complex vond plaats aan de opnamen van de nieuwste hitsingle van ons Zuiderbuurtje Gertie Dupré, aldaar een genomeerd artieste met uitstraling en fanclub. Zij zong bij ons haar meezinger: Voornaam Liedje. Een zangeres van heb ik jouw daar met eigen teksten en aparatuur. Voor boekings: 06 41542938.

maandag 15 februari 2010

Charlie Mensingh sings: Almaol van mij...

Charlie Mensingh, de ongekroonde Koning van de Jazz uit het Swingende Mekka van het Noorden, Hoogeveen, brengt zijn hitsingle op sfeervolle wijze onder de aandacht van ons. Het is een entertainer die er zijn mag, getuigt deze geweldige jazzballade. Zijn telefoon voor te boeken is: 06-41542938.
Hij noemt zichzelf op zijn visitekaartje een goedgekleede crooner, en wie is Radio Jumbo om dit te tegenspreken!

dinsdag 9 februari 2010

Donny D, we zullen je nooit vergeten...

We troffen een zeldene vidio in het archief van Donny D., toen hij nog bij leven was. Het is van een geluidsopname voor de bijhorende hitsingle die hij altijd in zijn douche opnam voor de goede galm en sound. Zijn vriendin die toen nog bij leven was heeft de vidio gemaakt staat op de hoes, maar de hond van Donny D die toen die nog bij leven was stoort hem bij de opname. Donny D was ontroostbaar toen ze doodging. Daarom is het dubbel zo mooi dat ze beide op de beeldmaterialen zijn vastgelegd. Voor altijd. We zullen hem nooit vergeten, Donny D...