woensdag 23 december 2009

Gay-Moll maakt Stemming!

Op een geheime plaats nam onze redactie van Radio JUMBO de Kerstmuziek op van het trio Gay-Moll. Op zang Elias Stuits uit Emmercompascuum en op gitaar de bekende Eddy Mook! De contrabas wordt fijn beroerd door Herbert Wanker van oorsprong Duitsland of Oostenrijk. Het zijn geweldigig fijne jongens en de nieuwe Ontdekking van Radio JUMBO.
Ze spelen het meeste voor Kerken en Bejaardenthuis. Komt dat zien! En horen niet vergeten!
Beleef hun heerlijke Kerstwens die al onze vrienden ons wensen en omgekeerd.
Het Kind zijn wij alle!

maandag 21 december 2009

Die Animals met Kerstmis op Radio JUMBO

Zoals iedere gerenomeerde artiest maakten ook Die Animals uit Zwartemeer een sfeervolle kerstsingle. De sologitarist Hendrik Mensingh maakte er een poppenfilm bij. Hendrik was vroeger Doventolk dus kent hij de gebaren maar moest hij er de brui aangeven.
Geniet van de Kerstsfeer en een Witte Kerst met Die Animals! Radio JUMBO is er bij met wijn en alles.

PS en tussen haakjes: Draai de plaat maar eens achterste voren!

vrijdag 18 december 2009

Malaria uit de Wereld met Radio JUMBO



Bent u er ook op tegen Malaria? Radio JUMBO wel. Wij drinken een week niet en zijn contstant in de eter. Voor de goede ZAAK en ook wegens arbeidsongeschiktheid. Zo doe je toch nog wat goeds tegen Malaria, volksziekte.
Stort met ruime mate op giro nummer 666 van de geheime zender en piraat radio JUMBO. Wij zorgen dat het niet in de havens ligt te rotten zoals doorgaands wel gebeurd met het graan. Maar kopen er goede spullen voor en water putten. Hier kan de Biel Geelen nog een punt aan zuigen. De hele hitmachine draait op volle toeren dankzij de Malaria! Geeft met gulle hand van de kerstbones en ook kerstpaketten hartelijk welkom.

Beleefd aanbevelend: Radio JUMBO! (Ook namens Annie & Henk en cowboy Hank & de Apachen en Bob Dilling en Johanna Baas, kortom de hele kerststal)

zondag 13 december 2009

Anders is het te laat



Dat de verassings de wereld nog niet uit zijn of het nou aangename of niet toonde ons gister Bob Dilling, die zomaar bij ons op de stoep stond voor uit te huilen en op de zolder waar ten minsten licht is een clipje van zijn nieuwe hit Anders is het te laat op te nemen want Johanna Baas heeft hem verlaten met al haar apparatuur d'r op en d'r an.

Behalve moet ons toch even van het hart dat hij het misschien wel had kunnen zien aankomen als hij kon wegens de naam van het vrouwtje, Baas. Tja jongens, als het op je voorhoofd geschreven staat. Kort om, Bob laat weten en zien dat hij de vrouwen helemaal beu is zoals ook in de vidio te bezichtigen, dus als je interesse hebt het telefoonnummer staat rechts.

zaterdag 12 december 2009

Hakken en Reren



Vandaag een liedje over dingen die je doet als niemand kijkt. Foute dingen hele erge. De Törfstekersblues dus. Van Kloet. Kunnen wij ons als piraat zijnde dik mee indentificeren natuurlijk! Dan weten jullie ook meteen dat d'r meer zijn die wel es wat uitviezelevogelen in het washok. Al houwen wij de vrouw niet, maar van de vrouw. Als wij er eentje hadden (iedereen welkom). Dan houwden wij van d'r dus.

Iets over Kloet dan tenslotte bovendien. Kloet jongens, dat zijn rotzakken. Echt waar. Gemene messentrekkers, uit 2e Mond. En zuipen, not normal anymore. Maar als het op de muziek aankomt moet je over zulkse dingen helemaal niet praten. Dus ik heb het onder ons niet gezegd. Vergeet het maar weer. Ze zingen kortom als de beste. Net negers. Sluit de ogen maar en neurie mee.

maandag 7 december 2009

Een Drent zit altijd aan het Voetenend



Wij vonden een mooie hit van Donny D. uit 1959 toen die muziek nog populair was en achter wie zijn artiestennaam de latere Henk Cazemier schuilgaat. Bekend van zijn hitalbum: Moonlight with Donny.
Later kwam hij ook nog om het leven, jammergenoeg, te vroeg voor deze grote artiest.
Radio JUMBO gaat ouwe hits weer nieuw leven er inblazen en dus is het lied "Voetenend" deze week plaat van de maand! Romantiek.!

Hier zijn portret toen hij nog leefde uit betere tijden:

vrijdag 4 december 2009

Strijders van het Vrije Woord



Radio JUMBO is buitengewoon verheugd om te toevoegen aan de artiestenstal: het trio dat met z'n beiden van de verkeerde kant is Bob Dilling en Johanna Baas, bekend ook wel van protestliederen overal tegen en dies meer zij. Vandaag staan ze hier op nummer een met de superjumbo hit Het Land is van het Volk. En ze waren ook al es bij ons in de studio. Vandaar deze foto. Ter plekke genomen. In de studio dus. Ontzettend lieve mensen. Bedankt hoor Bobbie en Jan. Ik hoop dat ik jullie zo even vriendschappelijk mag noemen. Ik draai jullie gauw weer op de piraat. Want ik doe helemaal niet mee aan die gedemonisatie van hun vandaag de dag. Bij Radio Jumbo mag en kan alles. Niks moet. Gewoon vrije waarheid van meningsuiting. Doen we helemaal niet kinderachtig over.

woensdag 2 december 2009

Eindelijk in de eter!


Radio JUMBO is eindelijk terug in de eter. Het duurde even behoorlijke tijd voor wij een nieuwe geheime lokatie hadden gevonden na de laffe inval en de inbeslagneming van de spullen door de mannen van de pijlwagens van de PTT, die nu inmiddels alweer heel anders heten, het is niet bij te houden, maar wij niet. Wij heten nog steeds gewoon Radio JUMBO. En bij ons krijgen je alle liedjes die ze nergens anders draaien willen. En we laten ons d'r niet meer onder krijgen. We zitten goed verstopt in de geheime schuilkelder. In het washok. Van de schuur. Op de heide. Maar waar? En nou nog even de feiten. Elke vrijdag breken wij er even in op Radio Drente om 10 voor 12 met voor elk wat wils liedjes dankzij de nieuwste van het nieuwste spullen in sterio welke je elders niet te horen krijgt! Daar hebben ze niet van terug! De muggen!

O ja trouwens, op de foto ben ik in vermomming.

Annie & Henk op Radio Jumbo

















Ja hoor, een plaatje van Annie van Annie en Henk. Ach wat een leuk printje. Klik maar even door voor wat luisterplezier van deze hitmachiene die met hun setje garant staan voor dansplezier geheten: De Naald in De Groef. Het is misschien geen carnaval en alles, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt de polonaise ook overal doen en altijd. Stel je maar even voor dat Annie en Henk voorop lopen. Het is een vrolijke stelletje! Vooral Henk.

De Preachsers op Radio Jumbo!

Hier dan de nieuwe hit van De Preachsers alleen op Radio Jumbo met i will follo you!




De Preachsers, wie kent ze niet. Voordat de Bijbel falliet ging hadden ze elke week de zaal vol zitten en ging de kollektebus rond tot die stampens vol was. Dat waren de tijden. Maarja, het zijn allemaal ongelovigen tegenwoordigs. Dus wat wil je. Nou werken de Preachsers bij de SPAR. Je kunt ze direkt herkennen, want de een draagt een bril en de ander heft platina blonde nagels. En van het geld dat ze bij verdienen. Maken ze dus plaatjes. Allemaal thuis in de studio. Net als uw piraat ondergronds in het washok in de schuur. Weinig middelen grote plannen. Dat is de echte spirit. Doe it yourself, jongens. Daar heb je helemaal geen regels voor bij nodig.